Dakdekker in Eindhoven nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van een dakdekker? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van meerdere dakdekkers!

Vraag nu gratis offertes aan

 • Vergelijk verschillende dakdekkers en bespaar tot 70%!

Snel in je mailbox

 

Ontvang tot wel 6 offertes

 

Bespaar tot wel 70%

 

Vergelijk voordat je besluit

 

Voordelen van dakdekkers-vergelijken.nl

Op dakdekkers-vergelijken.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor dakdek gerelateerde services in heel Nederland.

 • Bespaar tijd en geld.
 • 100% gratis en vrijblijvend.
 • Vergelijken in 3 simpele stappen.
 • Offertes direct op maat.
 • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten.                                      Vraag nu offertes aan.

Over dakdekkers-vergelijken

Een dakdekker komt opdagen wanneer u hinder ondervindt aan uw dak. Dit kan betekenen dat er iets gerepareerd of zelfs geheel vervangen dient te worden. Of wellicht bent u onzeker over de installatie en wilt u slechts een inspectie op het dak laten uitvoeren.
Wanneer er iets aan uw dak gedaan kan worden dan kan dat door een aantal oorzaken hebben, veel voorkomend zijn:

 • Lekkage
 • Weersomstandigheden
 • Vernieling
 • Achterstallig onderhoud

Er zijn veel verschillende soorten daktypen mogelijk die ook van verschillend materiaal vervaardigd kan zijn.

Verschillende daktypen

De meest voorkomende soorten dakbedekkingen zijn:

 • Bitumen / Platdak
 • Rietendak
 • Kunststof daken
 • Pannendak

De meeste daken in Nederland zijn gemaakt van bitumen. Dit materiaal heeft een uitstekende hechting en is duurzaam in gebruik. Bitumen is een hoogwaardige stof en is vervaardigd uit aardolie. Deze typen daken zijn in principe onderhoudsvrij.

In Nederland zijn nog steeds veel woningen voorzien van een rieten dak. Een rieten dak wordt gebruikt bij een schuine helling. Een rieten dak behoeft meer onderhoud in vergelijking met andere daksoorten. Er kan alg op groeien, waardoor er mos op kan komen. Dankzij goed onderhoud vergroot u de levensduur aanzienlijk. Tegenwoordig wordt riet gebruikt bij duurdere woontypen en daarnaast hebben traditionele boeren vaak een rieten dak. Een groot nadeel van een rieten dak is de brandgevoeligheid.

Een kunststof dak kan uit EPDM zijn gemaakt. Dit is kunststof materiaal die zeer elastisch is, niet snel scheurt en uitstekend tegen verschillende temperaturen en weersomstandigheden bestand is. Het is ook toepasbaar op vrijwel alle soorten ondergronden. Ook bestaan er PVC daktypen, maar die hebben het nadeel dat deze niet op een bitumen ondergrond kan worden geplaatst.

Pannendaken zijn er in twee soorten: gebakken keramische dakpannen en betonnen pandaken. Dakpannen zijn verder in verschillende vormen, formaten en kleuren te verkijgen. Niet alle dakpannen zijn in alle omstandigheden te plaatsen. Dakpannen worden voor verschillende schuine hellingen en daken vervaardigd.

Indien u meer informatie wenst over het soort dak wat u heeft, de reparatie van dakpannen of de aanleg van een nieuw soort dak. In deze gevallen kunt u zich wenden tot een gespecialiseerde dakdekker.

Ervaringen van andere bezoekers

Gratis offertes werkt perfect
“Snel duidelijke offertes ontvangen die voldeden aan de aanvraag die we hier hebben geplaatst. De prijzen waren zoals verwacht, hoewel we er uitendelijk toch nog een flinke korting aan over hebben gehouden.”
K. de Nooij, Velp                             

 

Goede service, goede dakdekker!
“Binnen 2 dagen had ik al 3 offertes binnen. Ik heb de opdracht gegund aan de dakdekker die naar mijn mening het beste kon bieden voor de laagste prijs.”
K. Buizerd, Zwolle                       

Snel en efficiënt vergelijken!            “Snelle oplevering van offertes. Duidelijk beschreven werkzaamheden, wij weten waar we aan toe zijn en wie we de opdracht geven.”
J. Brouwer, Utrecht